Wicker Park..si cateva ganduri

Aprilie 24, 2010

Scriu atat de rar pe blogul meu,incat si el se mira cum de scriu despre un film.si totusi,m-a impresionat,asa ca ii voi acorda putin din timpul meu. O merita pe deplin.

Desi inceputul este putin confuz,continuarea este de-a dreptul mareata.Un film care te va tine cu sufletul la gura pe tot parcursul sau.Povestea de dragoste dintre doua persoane despartite de nesansa,asa cum esti tentat sa crezi la inceput,apoi cand lucrurile ies la iveala se descopera a fi o a treia persoana care era in spatele acestei despartiri.

un film invaluit in mister,care te lasa sa ii afli secretele cu pasi marunti. Un film care te va lasa sa ghicesti ce va urma,un film care te va pune sa gandesti.Nu a fost nici macar un moment in care sa am timp sa imi incep punga cu floricele .ciudat,de obicei reuseam sa fac asta de fiecare data .

O poveste de dragoste,acea dragoste care te face sa simti ca plutesti..acea dragoste la prima vedere,prin care pur si simplu stii ca acea persoana este cea potrivita..nu trebuie decat sa o privesti si fluturasii din stomac te vor ridica sus..e drept ca nu este dragoste la prima vedere,dragostea inseamna mai mult de atat,dar este scanteia necesara pentru a o aprinde..cand exista acea conexiune..cand simti ca,cunosti acea persoana dintotdeauna..simti ca te poti apropia..ca face parte din tine..acea persoana la care ai visat mereu,care este atat de speciala,unica..daca ai trait asta,stii la ce ma refer .. poate s-a intamplat sa intalnesti pe cineva intamplator,atunci cand te asteptai mai putin..poate o intalnesti la malul marii….poate pe varf de munte..oricum ar fi,cu siguranta nu o vei uita..si sa fie atat de special..daca nu…pacat..este unul dintre cele mai frumoase lucruri.

Si totusi,asa cum si filmele de multe ori o spun,aceasta dragoste nu prea dureaza. poate este prea speciala ,iar oamenii de obicei nu isi dau seama de asta,si nu o aprecieaza,astfel incat o pierd..poate isi dau seama mai tarziu,dupa o vreme in care se trezesc mereu langa persoana nepotrivita..dupa cum se intampla in cele mai multe cazuri..spunandu-si ca dragostea este o copilarie..

Ei bine,nu sunt de acord cu asta.trebuie sa crezi.trebuie sa visezi.trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti.in cele din urma vei reusi . Ar fi multe de spus in legatura cu temele de mai sus,dar totusi este destul de tarziu,si patul deja nu ma mai cheama, a inceput sa strige de-a dreptul )

In film este bine conturata povestea obsesiei,o obsesie dusa departe.se intampla destul de des sa ne indragostim de cine nu trebuie.de acele persoane care sunt cel mai putin interesate de noi.si poate ca asta atrage.este in natura umana sa iti doresti ce nu poti avea.insa ratiunea ar trebui sa intervina in acest caz.sunt de acord ca trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti,dar nu asa.atunci cand devine o obsesie,nu mai este lupta pentru ceea ce ne dorim.

Filmul acesta te va bucura,te va intrista,te va enerva,te va intriga,te va face confuz,te va face interesat,te va face sa il iubesti !

mai jos,versiunea in limba engleza .sincer,prima data am inceput sa scriu in engleza,dar pe urma mi-am adus aminte ca totusi sunt roman ) .insa,pentru unii va fi mai utila engleza.

so here it is

Wicker Park

Hmm ..what a movie ..i finnaly managed to see it today.it’s amazing.you really have to see it.it will keep you in the movie all the time,you won’t even have time to eat your popcorn .It’s like a puzzle coming clear with each piece, and we all know how beautiful a solved puzzle is. It’s a love story,the love that everyone wish to have (at least i do ),that love that makes you fly high…sometimes seems to be just in the movies ,and yet it does really exists .we just need to belive in it.

but there is more the a love story,it’s a story of obsession.

By not telling it in a straightforward way, if that is even possible, it creates a suspense I didn’t really realize could fit in a romantic story like this before. Events, causes and reactions are slowly revealed and the puzzle becomes more complete the further along we go as we hears the story from different characters, different points of view.

You definetly MUST see this movie!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.