me

Fondatorul retelei de website-uri  VypNetwok, care detine si dezvolta o serie de website-uri internationale, cuprinzand o gama larga de subiecte din lumea divertismentului si a artei.

Profesii: Webmaster, fotograf, scriitor in timpul liber (m-ai prins, n-am prea mul timp liber). Ei bine, se spune ca la inceput trebuie sa impresionezi…asadar, doar urmez regula!

Ma ocup de realizare, intretinere, promovare website-uri inca din 2008 (doar proiectele mele). Desi nu sunt programator, am cochetat cu diverse limbaje de programare, precum PHP, HTML, CSS, chiar si MySql si administrare servere. SEO este o alta parte a vietii de webmaster, care nu imi este straina. WordPress-ul este specialitatea mea, putand realiza diverse personalizari, inclusiv cele medii spre dificile.

Am avut o pasiune nativa pentru scris – pur si simplu auzeam cuvintele cum imi soptesc, iar uneori chiar tipau, obligandu-ma sa le dau viata… inca nu am inteles de ce au dorit sa se asterne doar pe acea banala hartie alba, si nu au vrut deloc sa se faca si auzite – de exemplu prin cantec! Ei bine nu, eu cant doar cand vreau sa fiu singur…

In clasa a 4-a am inceput sa scriu povesti, chiar continuari ale cartilor pe care le citeam – de pilda Tom Sawyer. In clasa a 5-a am avut chiar si un ajutor, sora mea, care era foarte talentata la desen, asadar a fost o colaborare fructuoasa, iar ilustratiile au demonstrat talentul sau. Acum ea se tine de scris, pe cand eu… ei bine eu, ma tin de altele, prea mici pentru a fi mentionate in aceasta postare magnifica…

Fotografia a inceput un pic mai tarziu, in 2010. Fiind o pasiune, a mers in paralel (cu site-urile, da). De la o simpla pasiune, a cunoscut transformari, ajungand si pe plan profesional, comercial. Am obsinut atestatul de fotograf profesionist, in 2012, in urma unui curs de cateva luni desfasurat la Bucuresti. Atestatul este valabil in UE (pe care nu l-am folosit niciodata)

Am participat la mai multe seminarii foto, pe diverse teme, de la fotografia artistica pana la cea comerciala (nunti, botezuri etc), in urma carora am obtinut mai multe diplome. In ceea ce priveste fotografia comerciala, am capatat experienta participand la mai multe evenimente, in calitate de fotograf principal – dar m-a plictisit, recunosc! Asadar, am renuntat 🙂 Inca dupa terminarea liceului mi-am promis ca o sa fac doar ce imi place, asadar propriile reguli m-au fortat, nu e vina mea!

Incet incet am descoperit ca sunt interesat mai mult de doua tipuri de fotografie : nudurile artistice si fotojurnalism.

Regizarea ma plictiseste teribil. Imi place sa surpind naturalul, actiunea – fara ca subiectul sa stie de prezenta mea.

Nudul, in fotografie, a devenit tipul de fotografie care se hraneste cu creativitatea mea, asadar ii aloc cel mai mult timp, capatand experienta. Am inceput sa postez pe nudeart.ws, acolo unde dau frau liberi imaginatiei si cuvintelor care curg ca o apa involburata ce imi sopteste si totusi nu stiu niciodata ce se ascude dupa urmatoarea cotitura…

Iubesc calatoriile, sa descopar si sa invat lucruri noi. Viziez orase pentru arhitectura, cultura, noutate si atractii. Ador natura, un izvor de liniste si contemplare dar si de aventura!

Sunt agnostic, iar religia mea este umanitatea. Sunt adeptul evolutiei continue, personale si profesionale. Sustinator al drepturilor oamenilor si animalelor.

Aici postez lucruri care imi  sunt pe plac,  impreuna cu unele dintre fotografiile mele 🙂

Atunci cand o fac. In restul timpului (99.9% sunt mult prea ocupat – sau lenes pentru a posta)

Sper ca experienta pe acest website sa fie una cat mai placuta (cartile de afaceri imi spun sa va spun asta…dar sincer nu sunt chiar atat de interesat de acest aspect…)

Acesta este blogul meu personal, dupa cum bine ati inteles si voi pana acum. Pentru servicii foto, accesati FIWAT Photography (am renuntat la nunti ca fotograf principal, accept doar fotograf secundar, unde pot obtine cadrele creative de care am nevoie. Stiu, egoismul, dar o sa iti placa si tie acest egoism!)

Pentru a nu ma confunda cu alte persoane (stiu ei care…), acesta esta pagina mea  personala de facebook https://www.facebook.com/barbulescu.marius

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.